Catering Bestellen

Wij hebben een selectie gemaakt van diverse soorten buffetten. Natuurlijk werken wij ook graag op maat. Zo kunnen wij altijd een buffet aanpassen naar de juiste gelegenheid. Zo is Catering Bestellen nog nooit zo makkelijk geweest.

Voor een passende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Is het lastig voor u om onze kant op te komen? Dan komen wij graag een kop koffie bij u thuis nuttigen.

Bij Achterhoek Catering haalt u kwaliteit catering in huis voor een “Achterhoekse Prijs”

Wij staan 7 dagen per week klaar voor uw Ontbijt, Lunch en Diner. Natuurlijk kunnen wij alles aanbieden op gebied van Eten & Drinken. Wij beschikken over een eigen keuken waar wij iedere dag vers koken met producten van het seizoen. (H)eerlijk eten staat bij ons hoog in het vaandel.

Catering

Om u een idee te geven hebben wij een aantal buffetten, hapjes en amuses, high tea of compleet gangen-diner op onze website geplaatst. Natuurlijk kunnen wij samen met u tot een leuk idee of thema komen om jullie feest en of party tot een nog hoger niveau te tillen.

Speciale wensen?

Wij maken graag een offerte op maat samen met u na een persoonlijk gesprek.

Bestellingen gelieve minimaal 3 dagen van te voren doorgeven, mocht er last minute bestellingen zijn. Gelieve bellen met 0315-239090