Bedrijfsfeest Catering

Uw bedrijfsfeest catering vieren of op uw bedrijf is een hele belangrijke dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van het bedrijfsfeest en de catering. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten serveert u op uw bedrijfsfeest. Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat Achterhoek Catering en Party Service voor u klaar. Wij organiseren de gehele catering voor uw bedrijfsfeest. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service. Achterhoek Catering en Party Service staat voor een onvergetelijk en onbezorgd bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Verhuur

Ook kunnen wij uw complete aankleding en inrichting verzorgen. Wij hebben alles in huis voor een geweldige dag. Van stoel tot tent. Alles wordt geregeld en u totaal ontlast.
Of u nu een personeelsfeest wilt organiseren of een opendag. Achterhoek Catering denkt graag met u mee en maakt samen met u een mooi assortiment.

Uw eigen bedrijf als feestlocatie.

Wij zorgen dat er op uw aangewezen locatie een prachtig feest gehouden kan worden. Van hapjes en drank, tot compleet uitgeserveerd diner. Wij draaien onze hand er niet voor om.

Bij de bestellingen graag bij Extra informatie datum en tijd invullen voor de partij Sluiten