Bruiloft catering

Jullie gaan de mooiste dag van jullie leven plannen? Dan kies je voor de bruiloft cateraar Achterhoek Catering.. Zeker op de mooiste dag van je leven is de unieke bruiloft catering een prima keuze. Wij ontzorgen jullie namelijk compleet, met personeel en materieel, met licht en geluid. Wij regelen servies en bestek, stoelen en tafels, het diner en het feest. En last but not least; ook de afwas nemen wij voor onze rekening. Wij denken van begin tot eind mee om jullie compleet te ontzorgen.

Cateraar voor jullie bruiloft

Achterhoek Catering draait jaarlijks vele bruiloft alleen met het bruidspaar en of in samenwerking met diverse weddingplanners.

Met ons team haal je dan ook een prima cateraar voor jullie bruiloftin huis. Want op de dag waarop je gaat trouwen wil je natuurlijk dat alles tot in detail is geregeld. Trouwen doe je immers maar één keer.

Mooist denkbare huwelijksdiner

Zoals gezegd hebben wij veel ervaring met het verzorgen van catering, diners en feesten. Jullie huwelijksdiner en of huwelijksbuffet kun je dus gerust aan ons overlaten. Maar ook als je zelf ideeën voor een bruiloft diner hebt, kunnen wij die ongetwijfeld verwerken zodat we het mooist denkbare diner voor jullie kunnen neerzetten. En dat is onze passie: Jullie dag onze zorgen.

Huwelijksfeest in eigen tuin

Het is de belangrijkste dag van jullie leven en die vier je gewoon gezellig thuis met familie en vrienden met een spectaculair tuinfeest. Want wat is er nou mooier dan je bruiloft thuis vieren in de tuin? Met de bruiloft catering van Achterhoek Catering maken wij van jullie huwelijksfeest in eigen tuin echt een onvergetelijke gebeurtenis. Zo wordt een trouwfeest thuis niet alleen bijzonder vanwege het gesloten huwelijk, maar zeker ook vanwege de voortreffelijke bruiloft catering van Achterhoek Catering.

Voor meer informatie: 0315-239090 of info@achterhoekcatering.nl

 

Bij de bestellingen graag bij Extra informatie datum en tijd invullen voor de partij Sluiten