Lunch en Brunch Catering

De lunch en Brunch wordt steeds vaker een belangrijk moment van de dag. Het is een moment om even bij te komen of om belangrijke zaken te bespreken en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer flink tegen aan!

En voor uitstekende lunches dan ben je aan het goede adres bij Achterhoek Catering. Achterhoek Catering heeft een lunch in verschillende vormen, en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar een lunchpakket voor tijdens een evement op lokatie, naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens een congres, belegde broodjes voor tijdens een vergadering, een luchbuffet voor een familiedag of voor een verjaardag bij u thuis… Achterhoek Catering zorgt ervoor dat u een onvergetelijke lunch krijgt waar en hoe u de het ook wenst.

Lunch en Brunch op maat

Voor grotere groepen kunnen wij uiteraard maatwerk leveren, en alles aanpassen naar uw wensen, we denken graag met u mee. Geeft u in ons contactformulier aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor dieetwensen of allergieën bent u bij HiP Catering aan het juiste adres, onze gediplomeerde koks staan voor u klaar om u te adviseren.

Bij de bestellingen graag bij Extra informatie datum en tijd invullen voor de partij Sluiten