Wilt u catering bestellen in Breedenbroek?

Wij leveren diverse soorten catering in Breedenbroek. Kijk hier voor ons assortiment

Breedenbroek is een klein Nederlands dorpje in de Gelderse Achterhoek, nabij Dinxperlo. Het is gelegen op circa 3 km afstand van de Duitse grens, ter hoogte van Bocholt. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1 januari2005 valt Breedenbroek onder de gemeente Oude IJsselstreek.

Breedenbroek kent een rooms-katholieke kerk, de Sint-Petrus en Pauluskerk. Er wonen ongeveer 1000 mensen en het dorp heeft een eigen basisschool. Rondom het dorp liggen diverse landerijen met veel weilanden en akkerbouw. Ook ligt er een bos in de omgeving, het Anholtse Broek.

Catering in Breedenbroek

Rooms-katholieke Sint-Petrus en Pauluskerk.

Van oudsher bestaat Breedenbroek uit twee delen: Groot-Breedenbroek en Klein-Breedenbroek, waarbij Klein-Breedenbroek onder andere de dorpskern omvat en Groot-Breedenbroek het buitengebied ten noordwesten van het dorp. Dit onderscheid stamt uit de tijd dat het gebied verdeeld was tussen twee heren, de heren van Anholt en de heren van Culemborg. De eerste heeft nog steeds veel eigendommen in Breedenbroek, zoals het bos.

Het dorp kent een aantal voorzieningen, zoals een caférestaurant, een autobedrijf en een electronicazaak. Verder is er een fabriek waar met name houten kozijnen en gevels gemaakt worden voor de projectbouw.

In het buitengebied staat een oude windmolen, De Kempermolen.

Bij de bestellingen graag bij Extra informatie datum en tijd invullen voor de partij Sluiten